Новини
Kia Motors і Рафаель Надаль представили офіційні автомобілі Australian Open 2020

Kia Motors і Рафаель Надаль представили офіційні автомобілі Australian Open 2020

2020-01-20

В Австралії відбулася церемонія офіційного відкриття одного з найпрестижніших тенісних турнірів серії Великого Шолома – Australian Open 2020 (AO). Багаторічний партнер турніру корпорація Kia Motors передала у розпорядження організаторів парк зі 130 автомобілів. Ключовий моделлю нинішнього AO став компактний кросовер Kia Seltos.

 

Компанія Kia Motors вже у дев'ятнадцяте виступає в якості партнера одного з найпрестижніших тенісних турнірів - Australian Open. Одним з найбільш важливих компонентів цієї співпраці є сприяння у формуванні автопарку турніру.

Так, в цьому році в ході урочистої церемонії корейський автовиробник передав 130 автомобілів. Серед них средньорозмірні кросовери Sorento, вени Kia Carnival, а також фастбек-седани Stinger.

Більш того, 30 компактних кросоверів Kia Seltos в дні турніру будуть «працювати» в парку авто Uber, при цьому поїздки для користувачів сервісу до місця проведення турніру будуть безкоштовними.

Ось уже 15 років незмінним учасником активностей Kia Motors і амбасадором корейського бренду є Рафаель Надаль. «Рафа», як люблять називати тенісиста шанувальники, є одним з найбільших видатних гравців нашого часу, який виграв 19 турнірів серії «Великого Шолома» в одиночному розряді і золоту медаль Олімпійських ігор. Якщо Надаль виграє Australian Open 2020 року, то стане рекордсменом чоловічого заліку турнірів «Великого Шолома» з 20-ю перемогами за плечима.

До речі, отримати фото з Надалем зможуть практично всі бажаючі відвідувачі Australian Open. А все завдяки спеціальній селф-кабіні з елементами доповненої реальності, в якій гостей змагань фотографують, ніби-то сидячи у Kia Stinger поруч з Рафою.

Нагадаємо, що бренд Kia в Україні також підтримує глобальні тенісні ініціативи Kia Motors, виступаючи партнером Pro-Am тенісного турніру «Пори року». Кращі спортсмени-любителі даного змагання вирушать на Australian Open 2020 до Мельбурну.

Open Chat