Новини
Kia представляє ідеальний міський кросовер Sportage

Kia представляє ідеальний міський кросовер Sportage

2021-07-15

Kia Sportage п'ятого покоління був ретельно розроблений з нуля і покликаний стати ідеальним міським позашляховиком.

Абсолютно новий Sportage символізує новаторську ДНК бренду Kia. Минулий успіх Sportage глибоко укорінився в мисленні клієнтів. Під крилом нового бренду Kia, п'яте покоління Sportage принесе нові технологічні інновації, які піднімуть бренд на абсолютно новий рівень.

 

Сьогодні були представлені нові фотографії глобальної версії нового Sportage, а у вересні Kia Europe представить спеціалізовану європейську версію Sportage вперше за 28-річну історію моделі.

 

Створений на новій архітектурі, абсолютно новий Sportage поєднує в собі дизайн з орієнтацією на водія, сучасний інтер'єр преміум-класу, що включає в себе вигнутий інтегрований дисплей, на якому розміщені найостанніші досягнення інженерів в області  нових технологій.

Дизайнери також зосередилися на створенні простору, в якому приємно проводити час всім пасажирам. Збільшений внутрішній простір придасть комфорту в подорожі всім пасажирам. Позашляховик також встановлює новий рівень місткості багажного відділення, підкреслюючи свою повсякденну практичність і зручність для сім'ї.

 

Абсолютно новий Sportage також лідирує в області безпеки, оснащений як пасивними, так і активними високотехнологічними системами, включаючи всесвітньо відомий комплекс передових систем допомоги водієві (ADAS).

Передові силові агрегати роблять новий Sportage дуже економічним автомобілем з низьким рівнем викидів шкідливих речовин в атмосферу, але при цьому не втрачаючі основні характеристики потужності, що робить позашляховик енергійним, спортивним і драйвовим в управлінні.

Повністю новий Sportage - це перший автомобіль Kia, який буде доступний в так званій «довгій» і «короткій» базі моделі в залежності від регіону, що гарантує повну відповідність сімейства п'ятого покоління різноманітним і специфічним потребам всіх ринків.

Open Chat